Älskar retroprylar och är en riktig loppisråtta. Bjuder här på lite smått och gott vad gäller framförallt porslin och textilier från 60 och 70-talet!

Bloggintresserade

lördag 6 juni 2009

Fynd, fynd, fynd.....

Jag har ju inte riktigt summerat förra helgens bagagelucke-bravader..... Det går ju inte an att BARA sälja.... Det finns ju så mycket fint att köpa också.....
ÄNTLIGEN fick jag tag på en riktigt härlig sommar-bricka!!!! Röd och tjusig med en blomma i mitten. Enda smolken i bägaren var att när jag tog bort prislappen som satt i den vita blomman så var det GIVETVIS en liten skada i färgen under den. Dålig stil att göra så tycker jag..... Jag hade säkert gett de 20kr som den kostade även om jag sett skadan.....
Fick även tag på en "Äpple-burk". Så snygg!! Och faktiskt min första! Blir en perfekt théburk i husvagnen i sommar!
Sedan fick det bli lite byteshandel också..... Min kompis hade den här coola (och faktiskt fungerande!!!) äggklockan. Jag hade en plåtburk som hon var intresserad av..... Byteshandel fick det bli..., och nu står den här lille fransmannen (är det väl?!) och blickar ut från min kökshylla.....
Tjusningen med bagageluckeloppisar är att det även finns "vanligt" folk som säljer..... Hos "loppisproffsen" är det svårare att göra några riktigt bra fynd.
Tidigt på dagen kom det fram en gammal farbror till oss och köpte ett gammalt, liiiiitet etui med rakhyvel, rakblad och tillbehör. Han blev mäkta entusiastisk när min kompis ville ha 25kr för det. När han väl hade betalat berättade han att han samlade på sånt här och att han hade sett ett liknande set hos en loppisförsäljare, men att denne hade begärt 300kr för det!!!!! Jag hade sånär slängt etuiet i soporna när vi rensade ut vad vi skulle försöka avyttra.... Vi kunde inte annat än att gratulera farbrorn till ett bra köp och känna oss rätt nöjda med att vi bjudit honom på Dagens Fynd!!!!

5 kommentarer:

 1. Åhh vilka fina fynd du gjort, det är ju bara såå himla roligt att åka på loppis och leta runt =) Har själv fyndat en del idag..
  Ha en fortsatt trevlig helg!
  Kraaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 2. Kul att du tittade in hos mig =) Jo det är en underbar värld här ute bland alla bloggare, man kan hämta så mycket inspiration och ideer, träffa på många härliga människor, mm.. Kul tycker jag, speciellt när man är mamma och kanske inte hinner med att vara så social ute bland folk som man skulle vilja =)
  Ja jag tycker det är roligt att göra något eget, så varje år har jag "skapat" ett par lite orginella shorts med ett par gamla jeans som grund..du får gärna ta efter min ide =)

  Ha en fortsatt trevlig helg!
  Kraaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 3. Halojs!!! härliga fynd du gjort!!! Gillade lilla fransmannen särskilt, påminner om något från när jag var liten...! De andra grejerna var också fina och hade fått följa mig hem också! Inte har vi några bagageloppis här uppe hos oss..man kanske får ordna nåt..hmm..
  Hoppas du haft en go helg, här har mest varit eländigt väder, men jag har fått mycket måla gjort!

  Kramhögar Lycke

  SvaraRadera
 4. Brickan var ju jättesöt, men dålig stil som du säger att försöka dölja fläcken med en prislapp.

  En liknande äppelburk fast gul har jag hemma. Fin och praktisk.

  SvaraRadera
 5. Är den till salu? 100kr kanske? Svara till TinaMarlena@hotmail.com

  SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du tittat in till mig. Lämna gärna ett litet spår efter dig -det är alltid lika trevligt!