Älskar retroprylar och är en riktig loppisråtta. Bjuder här på lite smått och gott vad gäller framförallt porslin och textilier från 60 och 70-talet!

Bloggintresserade

tisdag 3 november 2009

Bilder som jag inte riktigt står för...

Har gått som en skållad rem idag..... Fått gjort en massa TRÅK.
Blingning av köksbänk är ganska kul däremot.... Prunus, Mon Amie och så en assiett som "bara" är vacker..... Blomman med ljuset i har jag fått av min goa väninna Anna..... Nu ska jag visa bilder som jag inte riktigt står för....
Vår hall på övervåningen är husets skamfläck. Ser ni tapeterna???? Vidriga, förskräckliga strukturtapeter modell tidigt nittiotal. Imorgon ska jag hämta ut ett paket från Gitte... Är vansinnigt spänd på min beställning från henne. De tapeterna är tänkt att bli en fondvägg i vår trappa... Just nu är det mer "dölj-så-mycket-det-bara-går-för-guds-skull" som gäller!!! Men idag ramade jag in mina fina reklamkort. Ser ni mönstringen bakom korten? Servetter.....:-)
Det som är häftigast i vår hemska hall är egentligen trappräcket.... DET är coolt. Uppsatt någon gång på 60-talet tror jag....
Jag satt på akuten med min äldste häromnatten. Fördelen med att vara luttrad fyrbarnsmorsa är att man VET att ett besök på akuten kan ta en hiskelig tid. Jag hade därför bullat upp med min virkning och garnnystan högt och lågt.....
Voilá......
En varm och go sjal förfärdigades under våra timmar inne på sjukhuset.
Sonen då? Jo.... Doktorn (som verkligen INTE ville ha kvar oss) trodde det var ett migränanfall.... Han har fortfarande vansinneshuvudvärk som vi tar udden av med hjälp av STARKA Ibumetin och Alvedon.... Stackarn.... (Har fixat en läkartid nästa vecka och optikertid på torsdag för att utesluta annat....)
Får visa det pyssel som jag donat med lite mer på dagtid....
Har ett gäng tidskriftssamlare i papp, modell IKEA. Fick för mig att jag skulle retrofiera dessa med hjälp av mitt coola omslagspapper som jag köpte häromdagen.
Före och efter..... MYCKET häftigare om ni frågar mig. Omslagspappret tålde dock inte decoupagelimmet speciellt bra... Man kan se att tidskriftssamlaren till vänster ser lite blekt ut.... Man kan ju tänka sig att det ser ut som patina..... Typ.... Jag tyckte om slutresultatet i allafall....

9 kommentarer:

 1. Vad "pysslig" du varit vännen min!

  Fint blev det!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj, det var inte dåligt att virka den sjalen på ett par timmar! Jag höll på hela sommaren med min jag gjorde..... Antar att du är en snabbvirkare ;-)
  Tidskriftsamlarna var jättefina i sina nya kläder.

  Kraam Lotten

  SvaraRadera
 3. Hej! Inget vidare att sitta på akuten hela dagen men du fick ju lite gjort. Hoppas att sonen är frisk igen nu.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Tidskriftssamlarna blev ju jättesnygga. Inspirerande!

  SvaraRadera
 5. fördelen med vit bakgrund även om man tycker illa om tapeten är att man ser grejerna bättre..det framhäver tavlorna :)

  SvaraRadera
 6. Jag önskar att jag också kunde virka, jag kan i och för sig virka en lång rem...men en sån vet jag inte vad man ska ha till!
  jättefina pärmar!

  SvaraRadera
 7. Kul idé med tidskriftssamlarna, det blev ju supernice.
  Marie = Dagens skratt :-)

  SvaraRadera
 8. Låter som sonen har fått förkylningsviruset som går, hoppas det går över. Var får du alla coola ideér från och hur hinner du? Jag önskar att jag hade den iderikedom och energi som du har.

  SvaraRadera
 9. Va fina tidskriftsamlarna blev, jag har ett gäng även jag som väntar på makeover bara tiden räcker till..röjer fortfarande här hemma, skall förbereda inför näst minsta sonens födelsedagskalas den 14:e, mm.. Är lite nere oxå, kom just från läkaren och jag skall på lite djupgående undersökning då dom misstänker ev cancer i tarmen..men fram med positivt tänkande nu..klart att det inte är det.. =) Försöka duger i alla fall..
  Mmm är superskönt att få iväg lite, skall till grovsoporna idag med en släpvagn full utav skräp oxå..ännu mer skönt.. =)
  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kraaaaaam
  Sanna

  SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du tittat in till mig. Lämna gärna ett litet spår efter dig -det är alltid lika trevligt!