Älskar retroprylar och är en riktig loppisråtta. Bjuder här på lite smått och gott vad gäller framförallt porslin och textilier från 60 och 70-talet!

Bloggintresserade

lördag 12 december 2009

Nu är det snart jul i vårt hus!

Idag får det bli ett lite "spretigt" inlägg.... Hinner inte blogga så mycket som jag skulle vilja. Mycket annat ska bli gjort så här under advent känner jag.
Även loppisbesöken blir det lite sisådär med.
Dessa ljuvliga små papptomtarna fick jag tag på häromdagen iallafall. 3kr för allihop! Denna underbara löpare hittade jag för en femma. Jag har flera olika dukar i samma mönster och jag ÄLSKAR det.....

Jag försöker fånga känslan och stämningen från vårt delvis adventspiffade hem men det blir bara blurr och sudd.....
Förra året fyndade jag två ljuvliga 70-tals tryckta textilbonader på loppis. De kom aldrig upp på väggen då. Tyckte att det var svårt att få dem att passa in....Men i år var det inga problem!!!
De går i brunt och orange vilket jag gillar! Varför ska julen prompt vara röd och vit???

Kommer ni ihåg vårt vardagsrumsprojekt??? Vi "fastnade" vid sista hyllan..... Men med 1½ vecka kvar till jul så börjar det brinna i knutarna........
Mannen min har skruvat.... (Och JA! Han poppar runt i långkalsingar när han gör det!)
Och jag har spacklat....
Och imorgon SKA den sista retsamma tapetvåden upp!!!!!!!!!

3 kommentarer:

 1. jul jul i vårt hus :) det känns hemma hos dig i min barndom :)

  SvaraRadera
 2. Mm vad mycket fint du visar! Papperstomtarna var ju helt underbara.... Min gubbe rasslar omkring här hemma i bara kalsonger så din gubbe är inte ensam ;-)

  Ha en treevlig lucia!
  Kraam Lotten

  SvaraRadera
 3. Det var ett julmysigt blurr och sudd, tycker jag. Piffiga tomtar! Fråga: Vilken av de blå dukarna som jag visar upp på min blogg fick jag av dig i höstas? Har glömt, skulle vilja länka.

  SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du tittat in till mig. Lämna gärna ett litet spår efter dig -det är alltid lika trevligt!