Älskar retroprylar och är en riktig loppisråtta. Bjuder här på lite smått och gott vad gäller framförallt porslin och textilier från 60 och 70-talet!

Bloggintresserade

söndag 27 oktober 2013

Halloween och lite sovrumsromantik

 Igår var vår tolvåring iväg på Halloweenpartaj. Vi andra fick nöja oss med bus eller godis i miniformat på hemmaplan. Det ihop med Så mycket bättre på tvn gjorde vår lördagkväll komplett.
Lilla Stella mös på sitt eget lilla vis. Om vi tror rätt så har hon kattungar i magen. Sånt tröttar ju...
 För nån månad sedan gjorde vi om i vårt sovrum. Maken lade nytt golv och jag tapetserade. Det blev en ny säng och lite nya möbler i övrigt. Jag målade även om lite möbler i samband med denna makeover...
Sängborden som är bruna på bilden ovan fick bli vita istället. Det funkade liksom bättre till sängen. Har även målat om den lilla byrån som skymtar på bilden ovan, men den får vara med i ett annat inlägg framöver. Den gigantiska maskroslampan från Ikea var älskad av mig men hatad av maken, som hade en olycklig tendens att alltid fastna i den... Numera är den bortskänkt! ;)
Så idag blir det nog en tur till det stora möbelvaruhuset i jakt på en ny och snäppet nättare lampa.
 Har tänkt mig något i stil med sänglamporna....
Jag ska även ha en sån här hylla till och lite mer lådförvaring.
 Min goda vän T anklagar mig för att dra åt shabby-hållet... Jag håller inte med, men nog är vårt sovrum betydligt mer romantikblommigt än resten av huset.

6 kommentarer:

 1. Vilken fin tapet!! Så fint ni har gjort sovrummet. Vårt sovrum är romantiskt... Ja ja vad kan det annars bli med en rosentapet som vår :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Ann-Louise! Vi är väldigt nöjda. Men som alltid.. Det är en bit kvar innan det känns helt komplett. Kram

   Radera
 2. Snyggt som bara den! Och maskrosbollen blev ännu bättre sedan jag fick flyttat den 20 cm med hjälp av en anrik takkrok. Kram ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! :) Jag kommer över och kikar på den nån dag! Takkroken var nog mer tilltufsad än anrik är jag rädd... Haha... Kram

   Radera
 3. Vad fint det blev! :)
  Ha en bra start på veckan!
  Kram.

  SvaraRadera

Hej! Vad roligt att du tittat in till mig. Lämna gärna ett litet spår efter dig -det är alltid lika trevligt!